Ερευνητικά ενδιαφέροντα: ● Μελέτη βακτηρίων, ζυμών και μυκήτων που απαντώνται στα τρόφιμα
● Ανίχνευση παθογόνων μικροοργανισμών στα τρόφιμα με Real-Time PCR
● Μικροβιολογία ζυμούμενων τροφίμων
● Καλλιέργειες εκκινήσεως στην παραγωγή τροφίμων
● Βιοτεχνολογική παραγωγή οργανικών οξέων, ενζύμων και καροτενίων
Διδασκαλία μαθημάτων: Προπτυχιακά μαθήματα
Μικροβιολογία Τροφίμων, Μοριακή Βιολογία στην Επιστήμη Τροφίμων, Μικροβιολογία Τροφίμων, Τμήμα Χημικών Μηχανικών
Μεταπτυχιακά μαθήματα
Προχωρημένα Μαθήματα Μικροβιολογίας Τροφίμων, Μικροβιολογία Οίνου: Ζυμώσεις, Ασθένειες Οίνου και Προζυμωτικές Διεργασίες και Οινοποιήσεις